Pharmos Natur - Green Luxury -luomukosmetiikka -tuotetiedot


Pharmos Natur – puhtaasti erilainen!

Aitoa luomulaatua ihonhoitoon


Pharmos Naturin valmistama Green Luxury-sarja on 30 vuoden tutkimustyön tulos. Tuotteiden teho perustuu ihmeitä tekevään Aloe Vera kasviin, luonnollisuuteen ja raaka-aineiden puhtauteen sekä oikea valmistusprosessiin.


Olemme keränneet maailman eri kansojen ja kulttuurien vuosisatoja vanhaa perinnetietoa niistä kasveista ja hedelmistä, joita on käytetty jo kautta aikojen terveyden ja kauneuden ylläpitoon. Yhdistimme tätä perinnetietoa ja modernin tieteen tutkimustuloksia ja kehitimme korkealaatuiset luomutuotteet nykypäivän kauneudenhoitoon. 


Kaikki Green Luxury tuotteet on tehty luomuviljeltyyn Aloe Vera lehtihyytelöön – tuotteissa ei ole lainkaan vettä, ei alkoholia, ei parabeenejä, ei säilöntäaineita, ei sitruunahappoja, eikä maaöljyjohdannaisia. Eikä niitä ole tietenkään kokeiltu eläimillä.


Aloe Vera on jo kautta aikojen tunnettu sen ihoa parantavista vaikutuksistaan. Siitä on tehty useita tieteellisiä tutkimuksia. Se sisältää mm. vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, entsyymejä, mono- ja polysakkaridejä ja stereoleja. Aloe Verassa on yli 200 vaikuttavaa ainetta ja molekyylirakenteensa ansiosta se kulkeutuu solutasolle saakka, vieden ”reppuselässä” tuotteiden muut vaikutusaineet syvälle ihoon. Sen vaikutukset ihossa ovat hyvin monipuoliset.


Hoitotuotteiden valmistusprosessilla on tärkein sija tuotteen laadun kannalta. Jos luomulaatuisia luonnonaineita yhdistetään esim. kemiallisiin säilöntäaineisiin tai liian happamiin ainesosiin kuten esim sitruunahappoon Aloe veran luontainen teho heikkenee. Sen teho heikkenee myös jos raaka-ainetta käsitellään liian teollisesti. Siksi emme käytä manipuloitua Aloe Vera mehua, ei tiivistettä, ei pakastetta tai kuivattua raaka-ainetta. Käytämme käsin kuorittujen luomu Aloe Vera lehtien lehtihyytelöä. Kasvatamme kasvit Meksikossa Maya-sekakulttuurissa yhteistyössä paikallisten pienviljelijöiden kanssa, heillä on pitkä kokemus Aloe veran viljelystä. Tuotteiden valmistus tapahtuu Saksassa. Tästä syystä pystymme turvaamaan tuotteiden korkean laadun.


Green Luxury sarjassa käytetään Aloe Veran lisäksi muitakin terveysvaikutteisia kasveja, jotka viljellään eri maanosissa omissa luomuviljelmissämme, yhteistyössä paikallisten pienviljelijöiden kanssa. Annamme kasvien kasvaa sieltä missä näillä on parhaat mahdolliset kasvuolosuhteet. Istutus, viljely ja sadonkorjuu ovat yksissä käsissä! Tämä takaa raaka-aineen luotettavan ja tasaisen laadun. 


Tuotteillamme on ECO-CONTROL – sertifikaatti. Tuotteet sisältävät suurelta osin kasviperäisiä sertifioituja luomulaatuisia vaikutusaineita.


Kun haluat pysyviä tuloksia, jotka näkyvät ja tuntuvat iholla, valitse Pharmos Natur.


Kauneutta sisältäpäin:

Sesam Kraft kehon päivittäiseen ravintoaineiden tarpeeseen, kaikille soluille. Vahvistamaan  luustoa ja kynsiä. Antamaan kiiltävät hiukset ja terveen, kauniin ihon.


Nellivera – kapselit Happy-Aging kapselit. Ylläpitämään kiinteää ihoa ja liikkuvaa kehoa. Tukemaan ihon kollageenin muodostusta ja suojaamaan  vapailta radikaaleilta.


Aloe Vera luomumehu vahvistaa immuniteettia ja korjaa sisäisiä limakalvoja. sisäisten limakalvojen kunto heijastuu ihon pintaan.


3-hedelmän kapselit poistamaan kuona-aineita, parantamaan ruuansulatusta. Ihanteellinen ennen vaihdevuosia ja niiden aikana


Papaya Kraut kuivattua Papaya hedelmän kuorta, joka  sisältää Papain-entsyymiä . Tukee ruuansulatusta, poistaa happoja ja kuona-aineita. Auttaa valkuaisaineita pilkkoutumaan.Gesichts-kasvovesi-pharmos-naturKasvovesi

raikastaa ja puhdistaa ihosta vesijohtoveden kloori- ja kalkkijäänteet.

Hellävarainen, sopii kaikille ihotyypeille. Käytetään normaalisti kasvoveden tapaan kasvoilla, kaulalla, dekolteeseen tai kasvovettä sumutetaan runsaasti iholle ja ihoa painellaan käsin pehmein ottein.

Aloe vera luomumehu, karhunvatukka ja salvia
feuchtigkeitsspray-kosteus-sprayKosteus-spray

kaikille ihotyypeille raikastamaan ja kosteuttamaan ihoa päästä varpaisiin. Sen antibakteerinen vaikutus myös suojaa ihoa. Käytetään aamuin illoin joko kasvoveden tapaan tai kosteuttamaan ja virkistämään kuivassa sisäilmassa, auringossa tai stressiin ja uupumukseen.

Aloe vera luomumehu ja nepalilainen tulsi.


algen-peeling-levä-kuorintaLeväkuorinta

hellävarainen syväpuhdistaja, irrottaa kuollutta ihosolukkoa , talikerääntymiä ja likaa. Elvyttää verenkiertoa ja vahvistaa sidekudosta. Ihosta tulee pehmeämpi, hehkuvampi ja sileämpi. Kuorinta-ainetta hierotaan kevyesti puhdistetulle iholle, huuhdellaan vedellä.

Aloe vera luomumehu, kuivattu ja hienoksi jauhettu levä. Sisältää runsaasti seleeniä.


PuhdistusemulsioPuhdistusemulsio

puhdistaa kasvot hellävaraisesti, ei kuivata ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille sekä myös meikinpoistoon. Pieni määrä puhdistus-emulsiota levitetään kasvoille ja kaulalle, huuhdellaan vedellä.

Aloe vera luomumehu, oliivi ja vihreä tee


PuhdistusgeeliPuhdistusgeeli

miedosti vaahtoava, syväpuhdistava geeli, jolla on myös hoitava vaikutus. Päivittäiseen käyttöön normaalille, rasvaiselle tai sekaiholle sekä akneen, niin naisille kuin miehillekin. Myös erinomainen meikinpoistaja.

Aloe Vera luomumehu, vehnäproteiini, suopapuu
Revital-geeliRevital - geeli

Aloe verassa on tutkitusti yli 100 vaikutusainetta mm. runsaasti kivennäisaineita , vitamiineja, aminohappoja ja glykoravintoaineita. Molekyylirakenteensa ansiosta se kulkeutuu syvälle ihoon, solutasolle asti ja sen vaikutukset ovat monipuoliset. Esim. se kiinteyttää, kosteuttaa ja korjaa ihovaurioita, kiihdyttää solujen uusiutumista (esim. nopeuttaa haavojen paranemista) sekä tasapainottaa ihoärsytyksiä. esim auringon polttamaa ihoa. Geeli sopii kaikille ihotyypeille. Se on puhdasta Aloe veraa ja konjakin juurta. Geeliin voi sekoittaa Pharmos Naturin hoitoöljyjä tai sen päällä voi käyttää hoitovoiteita.


KosteusvoideKosteusvoide

kosteusvoide kaikille ihotyypeille eritoten ”normaalille” iholle, kevyt ja suojaava. Sisältää ihoa suojaavaa E-vitamiinia.


Aloe vera luomumehu ja avokado.


Kosteusvoide goldKosteusvoide- gold:

sävyttävä kosteusvoide, joka suojaa ihoa luonnollisesti UV-säteilyltä (LSF 6 ) sekä haitallisilta ympäristövaikutuksilta. Sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti herkälle tai stressantuneelle iholle. Antaa iholle kevyen ja raikkaan sävyn.

Aleo vera luomumehu ja vihreä tee

Balance voideBalance- voide

ihon rasvaisuutta tasapainottava mattapintainen hoitovoide sekaiholle tai herkälle sekaiholle sekä rasvaislle T-alueelle. Erinomainen Couperosan hoidossa.

Aleo vera luomumehu, sheavoi


HoitobalsamiHoito-balsami

Ravitseva ja hoitava voide stressaantuneelle, kuivuudesta kärsivälle ja korjausta vaativalle iholle. Ravitsee myös erinomaisesti pienihuokoista ja ohutta ihoa.

Aloe vera luomumehu, Macadamian –pähkinäöljy.


VitamiiniseerumiVitamiini -seerumi

kuin hedelmä-coctail iholle! Runsaasti vaikutusaineita sisältävä kosteuttava, ohut hoitovoide. Vitamiinit A, C ja E ja antioksidentteja, jotka suojaavat vapailta radikaaleilta. Sopii kaikille ihotyypeille. Päivittäisenä hoitotuotteena normaalille ja nuorelle iholle tai hoitokuurina stressaantuneelle ja väsyneelle iholle. Ennaltaehkäisee pigmenttiläiskien syntymistä. Erinomainen meikin - alusvoide.

Aloe Vera luomumehu ja takiaisen siemenöljy


Ruusuvoide

erittäin ravitseva, hyvin imeytyvä hoitohoito kuivalle tai iäkkäälle iholle. Erinomainen suojavoide pakkasella tai vaativissa sääolosuhteissa (koska ei sisällä vettä) . Sopii myös lapsen iholle.

Aloe Vera luomumehu, ruusuöljy, jojoba- ja oliiviöljy, avokado, kaakaovoi ja sheavoi


Anti-Stress seerumAnti-Stress Serum

Seerumi rauhoitaa stressitilanteissa syntyneiden vapaiden radikaalien vahingollisia vaikutuksia. Samalla se ennaltaehkäisee ihon ikääntymisprosessia ja vahvistaa hermostoa ja kiinteyttää ihoa. Käsinpoimitut mäkikuisman kukinnot tuovat valoa ja vahvuutta ihoon ja mieleen. Seerumi on myös erinomainen herkän ihon seerumi.


Musta seesaminsiemenöljy, mäkikuisma, arganöljy


LiposomitLiposomit

kiinteyttävä, tuoksuton syvähoito herkälle silmänympärysiholle. Poistaa turvotusta ja tummentumia silmien alueella. Voi käyttää myös kuurina ampullien tavoin ryppyjen hoitoon kasvoissa ja kaulalla.

Aloe Vera luomumehu, soijalesitiini, spirulina maxima, vitamiini E
HuulibalsamiHuulibalsami

ravitseva syvähoito kuiville ja rohtuneille huulille. Antaa hyvän suojan rankoissakin sääolosuhteissa. Ohut ja nopeasti imeytyvä.

Aloe Vera luomumehu, jojoba-öljy, avokado, oliiviöljy, kaakaovoi, shea, mehiläisvaha ja ruusuöljy
Korjaava naamioKorjaava naamio

bioaktiivinen korjaava naamio, joka mineralisoi ja kosteuttaa ihoa. Sisältää myös runsaasti ravintoaineita ja antioksidantteja. Suojaa, hoitaa ja ehkäisee ihoärsytyksiä. Soveltuu kaikille ihotyypeille, erinomainen stressaantuneelle iholle. Vaikuttaa rauhoittavasti tulehduksiin ja epäpuhtauksiin. Käytetään 1-2 kertaa viikossa puhdistetulle iholle, kaulaan ja dekolteeseen, annetaan vaikuttaa 15 min, poistetaan vedellä.

Aloe Vera luomumehu ja valkoinen mineraalimaa, hyaluronihappo
Anti-aging AvellanaAnti-aging Avellana

Tämä hoitoöljy on harvinaisuus. Se vaikuttaa välittömästi ihon vanhenemista vastaan. Avellana –öljy silottaa ryppyjä ja vahvistaa ihon kollageenikudosta sekä sidekudosta. Sillä on myös arpia korjaava vaikutus. Se vaalentaa ja ennaltaehkäisee valon tai iän aiheuttamia pigmenttiläiskiä. Avellana –hedelmä kasvaa Chilen Andeilla, joiden ainutlaatuisessa auringonsäteilyssä kehittyvät hedelmien harvinaiset ja tehokkaat vaikutusaineet vitamiini P (OPC) ja palmitoolilhappo. Tällä yhdistelmä on luonnollinen ryppyjä ehkäisevä vaikutusaine, joka myös suojaa, hoitaa ja korjaa ihoa. Öljy imeytyy nopeasti ja ihosta tulee säteilevä. Anti-aging Avellanaa voi yhdistää kaikkiin Green Luxury tuotteisiin 3 – 5 tippaa riittää tai sitä voi käytetään sellaisenaan.

Sopii myös kaikille ihotyypeille 100 % luonnollinen aurinkosuoja, erityisesti pienille lapsille.LOVE YOUR AGE REPAIR BALMLove you age repairbalm

ohut , nopeasti imeytyvä hoitovoide sitoo kosteutta ihoon, silottaa ryppyjä, korjaa ja suojaa ihoa. Kuivalle, ikääntyvälle ja vaativalle iholle.

Aloe Vera luomumehu, Hyaluronhappo ja Arganöljy.CELL VITAL -HOITOÖLJYT

tämä kallisarvoinen öljy syntyy mustasta seesamista. Öljyn ainutlaatuinen vaikutusaineketju elvyttää ihon aineenvaihduntaan ihan alimpiin ihokerroksiin asti. Se vitalisoi ja tasapainottaa, tuloksena syntyy tasainen, samettinen ja pehmeä iho ja kiinteä sidekudos. Arvokas musta seesam kasvaa auringonpaisteisessa Himalaja vuoristossa, kasvilla on kyky sitoa itseensä runsaasti valoenergia. Sadat yksittäiset vaikutusaineet muodostavat yhdessä varsinaisen aarrekammion, jonka vaikutusaineet ovat täydellisesti tallella tässä Cell Vital- öljyssä. Kalkki, magnesium, rauta, sinkki, lesitiini, vitamiina A ja B-ryhmän vitamiineja, tärkeitä kasviperäisiä valkuaisaineita, rikkipitoinen aminohappo kysteiini ja metaionin sulautuvat tässä öljyssä symbioosiksi, joka muodostaa ja säilyttää kauniin hoidetun ihon.Cell Vital – NaturalCell Vital – Natural

rauhoittavat ”ylireagoivaa” ihoa. Testit ja käytännön tulokset osoittavat, että Cell vital – öljy soveltuu erinomaisesti erilaisiin allergioihin. Se on myös hyvä herkkien silmien puhdistaja esim. meikinpoistossa
Cell –Vital Aromaöljy ”ruusu”Cell –Vital Aromaöljy ”ruusu”

tasapainottaa ja rauhoittaa. Korkealaatuinen hoito- ja hierontaöljyt, elvyttää ihon omaa kollageeni-elastaanituotantoa sekä ravitsee ihoa arvokkailla lipideillä.

mustan seesamin siemenöljyä ja ruusuöljyä.
Cell-Vital Aromaöljy ”sitruuna”Cell-Vital Aromaöljy ”sitruuna”

virkistää mieltä ja elvyttää verenkiertoa, sekä elvyttää ihon omaa kollageeni-elastaanituotantoa

musta seesamin siemen öljy ja sitrushedelmien öljyjä
Cell- Vital Aromaöljy ”Joy”Cell- Vital Aromaöljy ”Joy”

eheyttää ja elvyttää sekä lisää ihon omaa kollageeni-elastaanituotantoa sekä ravitsee ihoa arvokkailla lipideillä.

mustan seesamin siemenöljyä, laventelia ja sitrushedelmiä
VartalovoideVartalovoide

syväkosteuttaa ja kiinteyttää vartalon ihoa. Tekee ihosta sametinpehmeän ja sileän. Myös erinomainen, turvallinen raskausarpien ehkäisijä. Sopii erinomaisesti myös vauvoille ja pienille lapsille.

Aloe vera luomumehu ja jojoba-öljy
MIESTEN TUOTTEET:


Cleansing and shaving gelCleansing and shaving gel

ihon päivittäiseen puhdistukseen sekä parran ajoon. Rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa.

Aloe vera luomumehu, rantaminttu, chileläinen suopapuu, magnolia-uute,

maitohappo
Effect SerumEffect Serum

hoitaa, suojaa ja antaa uutta elinvoimaa iholle. Uudistaa ja energisöi ihosoluja.

Aloe vera luomumehu, hyalyron, viinirypäleen siemenöljy, musta seesamöljy, karpalo, magnolia, sheavoi , rantaminttu, olibaani-uutePHARMOS NATUR RAVINTOLISÄT


Sesam voima

voimaa koko päiväksi välittää monipuolisia ravintoaineita kaikille soluille kalkki, magnesium, rauta, kaikki tärkeät aminohapot ja lesitiinit emäslähde vahvistaa luita ja hermostoa ja keskittymiskykyä terve ja kaunis iho


Aloe Vera luomumehu

suojaa ja korjaa ihoa ja limakalvoja vahvistaa immuuni-systeemiä parantaa solujen välistä kommunikointia allergioihin ja ihoärsytyksiin kosteuttamaan kuivaa ihoa


3 hedelmän puhdistuskapselit

kiihdyttää aineenvaihduntaa tehokas kuona-aineita poistava vaikutus: selluliitti, turvotus kudoksissa, epäpuhdas iho vahvistaa maksan toimintaa terveellinen tuki vaihdevuosissa


NelliVera +

sitoo vapaita radikaaleja antaa voimia stressi-tiloissa kiinteyttä ihoa ja sidekudosta pitää kehon liikkuvana ja mielen valppaana suojaa ennenaikaiselta vanhenemiselta


Papaya

valkuaisaineita pilkkovia entsyymejä ja kuituja emäksinen kehon puhdistaja irrottaa varastoituneita kuona-aineita sidekudoksista, suolistosta, verisuonista elimistön ”suursiivooja” tukee laihdutuskuureissa sisältää papainia


Papaya-siemenet

rasvaa ja valkuaisaineita pilkkovia entsyymejä, sinappiöljyglykosidiä, kuituja poistaa happoja kehosta parantaa suolisto-flooraa pilkkoo suoliston sieniä ja parasiittejä tukee rasvanpolttoa!