JCH-öljy 100 ml

JCH-öljy 100 ml
JCH-öljy 100 ml

eteerinen hoitava öljy sisäisesti nautittavaksi

55,00 €
Sisältää alv. 14 %

eteerinen öljyseos -  luonnon monitaituri!

 

öljyssä on yhdistetty 8 eteeristä öljyä auringonkukka- ja pellavaöljyyn, tämä seos mahdollistaa sen, että öljyä voi nauttia sisäisesti

sisältää:

auringonkukkaöljy                karvasappelsiini

pellavaöljy                            teepuuöljy

timjami                                 kamferipuu

curry-yrtti                             neilikka

piparminttu                           lännenpursu

  • JCH-basisöljy puhdistaa verta ja elvyttää lymfanesteenkiertoa, poistaa kehosta happoja, kuona-aineita, myrkkyjä ja raskasmetalleja.
  • se tasapainottaa ruuansulatusta, säännöstelee rasva-aineenvaihdunta, stimuloi maksaa, pernaa ja suolistoa.
  • se vaikuttaa mikrobeja, bakteereja, sieniä viruksia sekä parasiittejä vastaan.
  • öljy lisää virtsan eritystä ja alentaa kuumetta.
  • sillä on hengityselimiä vahvistava vaikutus, helpottaa astmaan. Se vaikuttaa myös turvotusta laskevasti nenä-nielu alueella.
  • öljy vahvistaa immuniteettijärjestelmää.
  • se tuo rauhan kehoon, mieleen ja sieluun – kokonaisvaltaisesti.

 Öljyä voidaan käyttää myös ulkoisesti, se desinfioi luotettavasti kaikenlaisia haavoja, lievittää kipuja, laukaisee kramppeja ja rauhoittaa. Se nopeuttaa ihon paranemista esim. palovammoissa.

JCH – öljyt ovat 22 vuoden tutkimus- ja kehitystyön tulos. Öljyt on valmistettu luomuviljellyistä kasveista ja luonnonvaraisista kasveista, erityisellä tislausmenetelmällä vesihöyryä käyttäen. Jokainen öljy tarkastetaan erikseen ja niistä tehdään cromatograafinen tutkimus. Öljyn teho perustuu eteeristen öljyjen oikeaan sekoitussuhteeseen.

Avaa molemmat pullot, nosta kumiosat pois ja tyhjennä pienemmän pullon sisältö isoon pulloon, ravista hyvin ja öljy on valmis käytettäväksi.

 annostus: 10 tippaa eli yksi pieni teelusikallinen kolme kertaa päivässä sellaisenaan, pyörittele suussa (aamulla, keskipäivällä ja illalla) Älä laimenna nesteillä. Öljy kulkeutuu suun limakalvojen ja ruuansulatuskanavan kautta lymfajärjestelmään ja verenkiertoon, sekä solun sisä- ja ulkoalueelle.

Paino:
120 g