"Minun teehetkeni" 100 g

Alvito
12,00 €
Sisältää alv. 14 %
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Hyvänmakuinen yrttitee, joka puhdistaa kehoa kuona-aineista ja hapoista. Valmistus: Laita tee kannuun ja kaada päälle kiehunut vesi, hauduta makumietymyksesi mukaan 5-10 min. Kaada siivilän läpi ja nauti lämpimänä tai kylmänä.


Teetä voi nauttia normaalin teen tapaan päivittäin tai tehdä sillä kehon puhdistuskuurin, jolloin teetä juodaan 1 litra päivässä 2 viikon ajan. Aloita kuuri asteittain eli 1 kuppi teetä ensimmäisenä päivän, 2 kuppia toisena päivänä jne. kunnes 1 litran määrä on saavutettu. Puhdistuskuurin aikana tulee juoda myös runsaasti vettä. Teen voi nauttia kuumana tai kylmänä.


Tämän teen valmistukseen käytetyt 12 yrttiä, ovat 100 % peräisin kontrolloiduista ekologisesti viljellyistä kasveista. Teen tekee ainutlaatuiseksi sen bio-energinen vaikutus ja aromaattinen maku.


Ainekset*: nokkonen, sitruunamelissa, vihreä kaura, peltokorte, sitruunaruoho, lehmuksenkukkia ja lehtiä, piparminttu, voikukka, siankärsämö, kehäkukan kukkia, poimulehti.  (* ekoloogisesti viljeltyjä, DE-003-ekokontrolli)

Paino:
150 g