Emäksinen selluliittigeeli pH 7,5

pH-Cosmetics
Emäksinen selluliittigeeli pH 7,5
Emäksinen selluliittigeeli pH 7,5

Tuotekoko: 250 ml

54,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Emäksinen selluliittigeeli pH 7,5

Emäksinen selluliittigeeli emäksinen levä- inkivääri- geeli on uutuustuote selluliitti-tuote markkinoilla. Geeli on voimakkaasti verenkiertoa kiihdyttävä ja voi kuumentaa ihoa tuntuvasti. Tuotteessa on 3 erityistä vaikutusta, jotka mahdollistavat tuloksellisen selluliittikäsittelyn. Se avaa ihon hellävaraisesti ja tekee siitä hengittävän. Ihoon varastoituneet hapot irtoavat ja mineraalit sitovat ne itseensä. Vegetol levät antavat geelille turvotusta poistavan vaikutuksen ja inkivääri rauhoittaa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Geeliä levitetään ohuelti reisiin, pakaroille ja vatsaan, ja päälle kiedotaan emäksiset hauteet. . Kotihoitona tehokasta ennen urheilua käytettäväksi tai emäksisen kylvyn jälkeen.

1. geeli on emäksinen. Se avaa heti ihohuokoset ja tekee ihon yläkerroksista pehmeät ja läpipäästävät. Emäs aiheuttaa soluihin voimakasta osmoottista painetta ja ne irrottavat happoja ja päästävät sisään kivennäisaineita ja hivenaineita. Sidekudos puhdistuu kuona-aineista.


2. vegatol-levä sisältää erittäin paljon alginaattia, kivennäissuoloja ja glukosidia. Poistaa turvotusta ja rauhoittaa ja samanaikaisesti kiihdyttää verenkiertoa.


3. lilja ja inkivääri ovat myös voidepohjassa. Ne kiihdyttävät verenkiertoa, lämmittävät,                    kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja kosteuttavat kudosta.


Vaikuttavat aineet: emäksisten mineraaliaineiden lisäksi levä, inkivääri, lilja (ruscus), talvikki.


Apuaineet ja tuotteen raaka-aineiden valmistukseen käytetyt aineet: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Sorbitol, Caprylyl Glycol, Sodium Carbomer, Ruscus Aculeatus Root Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Glycine Soja Oil, Zingiber Officinale Root Extract, Methyl Salicylate, Trilaureth-4 Phosphate

Paino:
375 g