Emäksinen rakentava voide pH 7,9

pH-Cosmetics
Emäksinen rakentava voide pH 7,9
Emäksinen rakentava voide pH 7,9

Tuotekoko: 50 ml

49,10 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Emäksinen rakentava voide pH 7,9    


Emäksinen rakentava voide, vesi/öljy-emulsio on uudistava ja ihon rakennetta korjaava rikas, ravitseva ja korjaava päivä- ja yövoide.


Käytetään: erityishoitona kaikissa iho-ongelmissa esim. hormonaaliset muutokset raskaana olevilla tai ikäihmisillä. Suojaa kuivassa huoneilmassa sekä ulkona työskennellessä tai urheillessa. Ihanteellinen suoja kylmässä ilmassa tai voimakkaassa auringonpaisteessa.

Voide irrottaa ulompia ihokerroksia, ja iho on pakotettu rakentamaan heti uutta kerrosta. Samalla uudistuvat sarveiskalvon kaikki sisäiset välikerrokset.


Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet ja tuoreiden kasvien uutteet sekä: B-glukaanin ja E-vitamiinin yhdistelmä, joka korjaa ihoa tehokkaasti ja suojaa samalla auringon UV-säteilyltä.


Apuaineet ja tuotteen raaka-aineiden valmistukseen käytetyt aineet: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Pentylene Glycol, Squalane, Sorbitol, Helianthus Annuus Seed Cera, Tocopherol, Hydrogenated Vegetable Oil, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Fagus Sylvatica Bud Extract, Cymbopogon Flexuosus Herb Oil, Cymbopogon Martini Herb Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Yeast Polysaccharides, Butylene Glycol, Sodium Chloride, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Citral*, Geraniol*, Limonene*, Benzyl Salicylate*, Farnesol*, Linalool*, Benzyl Benzoate*

Paino:
75 g