Emäksinen käsivoide pH 7,5

pH-Cosmetics
Emäksinen käsivoide pH 7,5
Emäksinen käsivoide pH 7,5

Tuotekoko: 100 ml

18,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Emäksinen käsivoide pH 7,5


Emäksinen käsivoide on korjaava, uudistava ja hoitava voide päivittäiseen käyttöön. Soveltuu erinomaisesti myös emäksisten käsikylpyjen jälkihoidoksi. Imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista pintaa.

Käytetään: päivittäiseen käsien hoitoon. Käsien pesun, desinfioinnin, astioiden pesun, siivouksen jne. jälkeen.


Vaikuttavat aineet: emäksisten mineraaliaineiden lisäksi, hoitavaa manteli-öljyä (rauhoittaa ja hoitaa, siinä on kevyt, luonnollinen UV- suoja). Makeissa manteleissa on öljyn lisäksi, n. 10 % sokeria, sakkariinia ja glukoosia, 30 % valkuaisainetta, sekä tärkeitä mineraaleja: kalium, kalkki, fosfori, kupari, sinkki) keto-orvokkia (hoitaa huokosia), laventelia (rauhoittaa ja estää tulehduksia), ureaa (kosteuttaa ja kiinteyttää) ja E-vitamiinia antioksidanttina ja vapaiden radikaalien kiinniottajana ja UV-suojana.


Apuaineet ja tuotteen raaka-aineiden valmistukseen käytetyt aineet: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycol Stearate SE, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetyl Alcohol, Urea, Sorbitol, Xanthan Gum, Viola Tricolor Extract, Tocopheryl Acetate, Lavandula Angustifolia Oil, Glycerin, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Geraniol*, Linalool*, Limonene*

Paino:
150 g