Emäksinen jalkavoide pH 7,5

pH-Cosmetics
Emäksinen jalkavoide pH 7,5
Emäksinen jalkavoide pH 7,5

Tuotekoko: 200 ml

33,50 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Emäksinen jalkavoide pH 7,5

Emäksinen jalkavoide viilentää ja avaa jalkojen tukoksia. Voide on erinomainen tuki jaloille, varsinkin kuumina kesäpäivinä tai seisomatyössä. Sitä suositellaan myös lämpökäsittelyiden jälkeen sulkemaan ihohuokoset. Vaikuttaa positiivisesti jalkojen verisuoniongelmissa (suonikohjut ja katkenneet verisuonet), heikoissa sidekudoksissa ja lymfakierron häiriöissä.


Käytetään: viilentävää voidetta hierotaan jalkoihin koko pituudelta. Säännöllinen käyttö lisää raskaiden, kuumottavien ja turvonneiden jalkojen hyvinvointia.


Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet ja hamamelis, raunioyrtti, kamferi, menthooli, piparminttu-öljy ja hevoskastanja.


Apuaineet ja tuotteen raaka-aineiden valmistukseen käytetyt aineet: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Glycol Stearate SE, Caprylyl Glycol, Glyceryl Stearate, Cetyl Palmitate, Allantoin, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Symphytum Officinale Root Extract, Mentha Arvensis Herb Oil, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Menthol, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Limonene*    

Paino:
300 g