Cell-Vital –Natural öljy

Green Luxury
Cell-Vital –Natural öljy
Cell-Vital –Natural öljy

Pakkauskoko: 50 ml

42,20 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Cell-Vital –Natural rauhoittavat ”ylireagoivaa” ihoa. Testit ja käytännön tulokset osoittavat, että Cell vital – öljy soveltuu erinomaisesti erilaisiin allergioihin. Se on myös hyvä herkkien silmien puhdistaja esim. meikinpoistossa.


Cell vital –hoitoöljyjen kallisarvoinen öljy syntyy mustasta seesamista. Öljyn ainutlaatuinen vaikutusaineketju elvyttää ihon aineenvaihduntaan ihan alimpiin ihokerroksiin asti. Se vitalisoi ja tasapainottaa, tuloksena syntyy tasainen, samettinen ja pehmeä iho ja kiinteä sidekudos.
Arvokas musta seesam kasvaa auringonpaisteisessa Himalaja vuoristossa, kasvilla on kyky sitoa itseensä runsaasti valoenergia. Sadat yksittäiset vaikutusaineet muodostavat yhdessä varsinaisen aarrekammion, jonka vaikutusaineet ovat täydellisesti tallella tässä Cell Vital- öljyssä. Kalkki, magnesium, rauta, sinkki, lesitiini, vitamiina A ja B-ryhmän vitamiineja, tärkeitä kasviperäisiä valkuaisaineita, rikkipitoinen aminohappo kysteiini ja metaionin sulautuvat tässä öljyssä symbioosiksi, joka muodostaa ja säilyttää kauniin hoidetun ihon.

Paino:
75 g