Harmonizing -öljy 30 ml

Green Luxury
Harmonizing -öljy   30 ml
Harmonizing -öljy   30 ml

seesamsiemenöljy

42,20 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Harmonizing-öljy rauhoittavat ”ylireagoivaa” ihoa. Testit ja käytännön tulokset osoittavat, että se soveltuu erinomaisesti erilaisiin allergioihin. Se on myös hyvä herkkien silmien puhdistaja esim. meikinpoistossa.

Tuotteen kallisarvoinen öljy syntyy mustasta seesamista. Öljyn ainutlaatuinen vaikutusaineketju elvyttää ihon aineenvaihduntaan ihan alimpiin ihokerroksiin asti. Se vitalisoi ja tasapainottaa, tuloksena syntyy tasainen, samettinen ja pehmeä iho ja kiinteä sidekudos.
Arvokas musta seesam kasvaa auringonpaisteisessa Himalaja vuoristossa, kasvilla on kyky sitoa itseensä runsaasti valoenergia. Sadat yksittäiset vaikutusaineet muodostavat yhdessä varsinaisen aarrekammion, jonka vaikutusaineet ovat täydellisesti tallella tässä hoito- öljyssä. Kalkki, magnesium, rauta, sinkki, lesitiini, vitamiina A ja B-ryhmän vitamiineja, tärkeitä kasviperäisiä valkuaisaineita, rikkipitoinen aminohappo kysteiini ja metaionin sulautuvat tässä öljyssä symbioosiksi, joka muodostaa ja säilyttää kauniin hoidetun ihon.

Paino:
75 g