Yleistä

Kehologi on RG import Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy RG import Oy (2069766-9, Palokunnankatu 15 F, 13100 Hämeenlinna, +358 (0)40 516 3992). RG import Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Verifone BlueCommerce sekä Paytrail. Voit maksaa ostokset oman pankkisi verkkopankissa tai Collector Laskulla tai Collector Osamaksulla.


Lasku tai Osamaksu

Collectorin laskuihin lisätään 2,95 €/kk ilmoitusmaksu.

Valitsemalla maksutavaksi Collector Lasku & Osamaksu saat tuotteen kotiin ennen laskua. Lasku toimitetaan erikseen kirjeenä tai sähköpostilla. Saat ostoksellesi keskimäärin 45 päivän korottoman maksuajan. Kuluvan kuukauden ostokset laskutetaan seuraavan kalenterikuukauden viimeinen päivä, joten maksuaika voi olla jopa 60 päivää, aina kuitenkin vähintään 30 päivää. Maksat ostoksiesi loppusumman lisäksi vain 2,95€ ilmoitusmaksun.

Halutessasi voit maksaa ostoksesi osissa 48 kuukauden aikana. Collector osamaksu on joustava maksutapa ja sinulla on aina mahdollisuus maksaa koko summa milloin tahansa ilman eri ilmoitusta. Kulloinkin voimassaolevan luottokoron näet laskustasi. Lisätietoja mm. luottokoroista ja Collectorin luottoehdot saat Collectorin asiakaspalvelusta puh. 09 3158 9947, contactcenter@collectorbank.fi tai www.collector.fi. Laskutuspalvelusta vastaa Collector Bank.




Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin ja DB Schenkerin kuljetuspalvelut.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2-5 arkivuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.



Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

KEHOLOGI.FI / RG import Oy
Palokunnankatu 15 F
13100 Hämeenlinna
+358 (0)40 516 3992
info (a) kehologi.fi