Pharmos Natur

23 Tuotetta


Pharmos Natur – puhtaasti erilainen!

Aitoa luomulaatua ihonhoitoon


Pharmos Naturin valmistama Green Luxury-sarja on 30 vuoden tutkimustyön tulos. Tuotteiden teho perustuu ihmeitä tekevään Aloe Vera kasviin, luonnollisuuteen ja raaka-aineiden puhtauteen sekä oikea valmistusprosessiin.


Olemme keränneet maailman eri kansojen ja kulttuurien vuosisatoja vanhaa perinnetietoa niistä kasveista ja hedelmistä, joita on käytetty jo kautta aikojen terveyden ja kauneuden ylläpitoon. Yhdistimme tätä perinnetietoa ja modernin tieteen tutkimustuloksia ja kehitimme korkealaatuiset luomutuotteet nykypäivän kauneudenhoitoon. 


Kaikki Green Luxury tuotteet on tehty luomuviljeltyyn Aloe Vera lehtihyytelöön – tuotteissa ei ole lainkaan vettä, ei alkoholia, ei parabeenejä, ei säilöntäaineita, ei sitruunahappoja, eikä maaöljyjohdannaisia. Eikä niitä ole tietenkään kokeiltu eläimillä.


Aloe Vera on jo kautta aikojen tunnettu sen ihoa parantavista vaikutuksistaan. Siitä on tehty useita tieteellisiä tutkimuksia. Se sisältää mm. vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, entsyymejä, mono- ja polysakkaridejä ja stereoleja. Aloe Verassa on yli 200 vaikuttavaa ainetta ja molekyylirakenteensa ansiosta se kulkeutuu solutasolle saakka, vieden ”reppuselässä” tuotteiden muut vaikutusaineet syvälle ihoon. Sen vaikutukset ihossa ovat hyvin monipuoliset.


Hoitotuotteiden valmistusprosessilla on tärkein sija tuotteen laadun kannalta. Jos luomulaatuisia luonnonaineita yhdistetään esim. kemiallisiin säilöntäaineisiin tai liian happamiin ainesosiin kuten esim sitruunahappoon Aloe veran luontainen teho heikkenee. Sen teho heikkenee myös jos raaka-ainetta käsitellään liian teollisesti. Siksi emme käytä manipuloitua Aloe Vera mehua, ei tiivistettä, ei pakastetta tai kuivattua raaka-ainetta. Käytämme käsin kuorittujen luomu Aloe Vera lehtien lehtihyytelöä. Kasvatamme kasvit Meksikossa Maya-sekakulttuurissa yhteistyössä paikallisten pienviljelijöiden kanssa, heillä on pitkä kokemus Aloe veran viljelystä. Tuotteiden valmistus tapahtuu Saksassa. Tästä syystä pystymme turvaamaan tuotteiden korkean laadun.


Green Luxury sarjassa käytetään Aloe Veran lisäksi muitakin terveysvaikutteisia kasveja, jotka viljellään eri maanosissa omissa luomuviljelmissämme, yhteistyössä paikallisten pienviljelijöiden kanssa. Annamme kasvien kasvaa sieltä missä näillä on parhaat mahdolliset kasvuolosuhteet. Istutus, viljely ja sadonkorjuu ovat yksissä käsissä! Tämä takaa raaka-aineen luotettavan ja tasaisen laadun. 


Tuotteillamme on ECO-CONTROL – sertifikaatti. Tuotteet sisältävät suurelta osin kasviperäisiä sertifioituja luomulaatuisia vaikutusaineita.


Kun haluat pysyviä tuloksia, jotka näkyvät ja tuntuvat iholla, valitse Pharmos Natur.


Kauneutta sisältäpäin:

Sesam Kraft kehon päivittäiseen ravintoaineiden tarpeeseen, kaikille soluille. Vahvistamaan  luustoa ja kynsiä. Antamaan kiiltävät hiukset ja terveen, kauniin ihon.


Nellivera – kapselit Happy-Aging kapselit. Ylläpitämään kiinteää ihoa ja liikkuvaa kehoa. Tukemaan ihon kollageenin muodostusta ja suojaamaan  vapailta radikaaleilta.


Aloe Vera luomumehu vahvistaa immuniteettia ja korjaa sisäisiä limakalvoja. sisäisten limakalvojen kunto heijastuu ihon pintaan.


3-hedelmän kapselit poistamaan kuona-aineita, parantamaan ruuansulatusta. Ihanteellinen ennen vaihdevuosia ja niiden aikana


Papaya Kraut kuivattua Papaya hedelmän kuorta, joka  sisältää Papain-entsyymiä. Tukee ruuansulatusta, poistaa happoja ja kuona-aineita. Auttaa valkuaisaineita pilkkoutumaan.


  • Näkymä
Uusi
Vitamiini-seerumi
82,90 €
Uusi
Vartalovoide
58,20 €
Uusi
Ruusuvoide
66,20 €
Uusi
Revital-geeli
46,90 €
Uusi
Puhdistus-geeli
23,30 €
Uusi
Puhdistus-emulsio
51,90 €
Uusi
Love you age repairbalm
82,00 €
Uusi
Liposomit
50,60 €
Uusi
Levä-kuorinta
56,70 €
Uusi
Kosteusvoide-gold
61,80 €
Uusi
Kosteusvoide
72,80 €
Uusi
Kosteus-spray
45,50 €
Uusi
Korjaava naamio
79,00 €
Uusi
Kasvovesi
52,50 €
Uusi
Huulibalsami
32,60 €
Uusi
Hoito-balsami
72,80 €
Uusi
Cell-Vital –Natural öljy
42,20 €
Uusi
Cell-Vital Aromaöljy ”sitruuna”
62,00 €
Uusi
Cell-Vital Aromaöljy ”ruusu”
62,00 €
Uusi
Cell-Vital Aromaöljy ”Joy”
62,00 €
Uusi
Balance- voide
72,80 €
Uusi
Anti-aging Avellana
94,80 €
Uusi
Anti-Stress Serum
98,80 €